Lista produkter efter varumärke pebble

Pebble mjukdjur, gosedjur, skallror och snuttefiltar till baby och barn

Pebble mjukdjur, gosedjur, skallror och snuttefiltar är handgjorda genom rättvis handel samt ekologiska. Fina produkter för baby och barn att gosa och leka med.

Baby skallra doughnut vit
pebble

Baby skallra doughnut vit

92,50 kr

Ekologisk godbit. Handvirkad doughnut. Vit glasyr ovantill med färgad strössel. Deg i beige färg. Lätt att greppa och krama. Tillverkad av 100% ekologisk bomull. doughnut.

pebble

Gosedjur handvirkad kanin blå

225,00 kr

Vi älskar denna handvirkad ekologiska kanin. Denna glada kanin är ljusblå och vit och har långa öron man kan leka med. Lätt att greppa och krama. Tillverkad av 100% ekologisk bomull. Gosigt gosedjur.

Mjukdjur hund svart 'Mary Jane'
pebble

Mjukdjur handvirkad hund svart 'Mary Jane'

225,00 kr

Härlig svart hund som heter 'Mary Jane'. Den gillar att gosa med barn och ha kul. Svart hund med röd kappa som kan tas bort med vit kant och stjärna på var sida. Mary Jane har en vit tass. Lätt att greppa och krama och gilla. Handvirkad av 100% ekologisk bomull. Perfekt mjukdjur.

Snuttefilt handvirkad blå
pebble

Snuttefilt handvirkad blå

150,00 kr
Handvirkad snuttefilt med huvud med randig mössa samt filt i blått. Broderade ögon. Snuttefilt i blåa nyanser samt grön och grå. Lätt att greppa. Tillverkad av 100% bomullsgarn.
Snuttefilt handvirkad rosa
pebble

Snuttefilt handvirkad rosa

150,00 kr

Handvirkad snuttefilt med huvud med randig mössa samt filt i rosa. Broderade ögon. Snuttefilt i rosa nyanser samt lila och orange. Lätt att greppa. Tillverkad av 100% bomullsgarn.