Lista produkter efter varumärke babymel

Babymel är ett engelskt märke som tillverkar funktionella och praktiska skötväskor.

Babymel är ett engelskt märke som tillverkar funktionella och praktiska skötväskor.

Skötmatta och flaskvärmare Babymel London
babymel

Skötmatta och flaskvärmare Babymel London

299,00 kr

Ett set från Babymel med tryck av silhuett från London. Innehåller en nyckelring i form av ett hjärta med union jack.

Setet kommer med en vadderad skötmatta som är torkbar och en matchande flaskvärmare som kan stängas med hjälp av en dragkedja och som praktiskt går att fästas på barnvagnen.

Detta set förvaras i en genomskinlig (ftalat fri) PVC yttre våtväska med handtag, perfekt för att förvara våtservetter och blöjor i.

Skötmatta mått:
Stängd - B: 15 cm x L: 17 cm
Öppen - B: 35.5 cm x L: 59 cm

Skötväska - Babymel Amanda Colour burst Fuchsia Skötväska - Babymel Amanda Colour burst Fuchsia Skötväska - Babymel Amanda Colour burst Fuchsia
babymel

Skötväska - Babymel Amanda Colour burst Fuchsia

749,00 kr

Skötväskan Amanda från Babymel är deras bästsäljande skötväska. Utrustad med en mängd funktioner är det uppenbart varför denna lätta snygga skötväska är så populär.

Skötväskan Amanda Fuschia Burst har ett fint blommigt moderiktigt mönster och är utrustad med en integrerad värmeisolerad ficka för flaska, fem inre resår förvaringsfickor och en ficka med dragkedja för att hålla dina egna värdesaker säkra.

Skötväskan har inbyggda barnvagnsremmars - en patentsökt uppfinning som gör att väskan kan bäras som en axelväska eller ordentligt sitta fast på en barnvagn. Denna skötväska är lättorkad, har justerbar axelrem och en vadderad skötunderlägg.

Mått: H: 33 cm B: 44 cm D: 15 cm

Skötväska - Babymel X2 svart | röd Skötväska - Babymel X2 svart | röd Skötväska - Babymel X2 svart | röd
babymel

Skötväska - Babymel X2 svart | röd

999,00 kr 849,00 kr

Skötväskan X2 från Babymel är den perfekta lösningen om du har tvillingar, har två barn, gillar att hålla din och barnets saker separat eller en skötväska till vardera föräldrer.

Babymel X2 består av två individuella skötväskor som lätt kan sättas ihop eller separeras efter behov.

Den kommer med två uppsättningar av inbyggda barnvagnsremmar, två integrerade värmeisolerade sidofickor till nappflaska flaska och två vadderade skötmattor i vardera skötväska.

Varje skötväska har elastiska innerfickor och är tillverkad av slitstark polyester och innerfodret är lätt att torka rent.

Mått: H 26cm B 44cm D 12cm