TRÖJOR
Tröjor till barn i härliga färger och mönster. Barntröjor av ekologisk bomull som är mjuka och sköna mot huden. Handla barntröjor online på nätet hos oss.
Visar 1 - 4 of 4 varor
 • 463 kr 579 kr

  Snygg långärmad blå- och vitrandig stickad sweater och tröja av 100% ekologisk bomull. Halskragen är av ekologisk jeanstyg med två gula knappar på vardera sida samt broderad Katvig logga diagonalt på vänstersidan. Höger ärmslut är röd och vänster ärmslut är grön och kantvandet nedtill är blått. Ekologiskt stickade plagg kan man lägga in i tvättmaskinen om...

 • 285 kr 335 kr

  Rosa barn tröja i ekologisk bomull med en applikation av en fågel på framsidan som fortsätter runt till baksidan. Tryckknappar på axel. Färgning är giftfri (Öko-tex märkt). Nickelfria tryckknappar.

 • 159 kr 199 kr

  Härlig Katvig barntröja av återvunnen bomullstyg med vitbeige grundfärg och mörkgråa ärmar och kantband runt halsen. Barntröjan har ett tryck på mitten med knytnäve och order 'Love', samt katvigring och tre små röda hjärtan. Materialet är väldigt mjukt och bekvämt.

 • 159 kr 199 kr

  Härlig Katvig barntröja av återvunnen bomullstyg med röd grundfärg och rosa ärmar och kantband runt halsen. Barntröjan har ett tryck på mitten med fredsymbol i lila och aquagrönt. Materialet är väldigt mjukt och bekvämt.

TRÖJOR

Extrapriser

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards