Adapter till babyskydd till Naturkind LUX
Naturkind

Adaptrar till bilbarnstol barnvagn

299,00 kr
Inkl. moms

Bilstolsadapter till Varius Pro och LUX barnvagnsmodell från Naturkind. Det finns två olika adapter tillgängliga att välja mellan:

'Rem'-adapter: Adapter monteras lätt genom att montera den på barnvagnen och som klickas fast på chassit/ramen. Passar bilbarnstolar som Maxi Cosi, Römer, Britax Baby Safe. Med denna modell fäster man bilbarnstolen med remmar.

'Klick'-adapter: Adapter monteras lätt genom att montera den på barnvagnen och som klickas fast på chassit/ramen. Passar alla bilbarnstolar med Maxi-Cosi fäste, som Maxi-Cosi, Cybex, Kiddy, Recaro, BeSafe, Uppababy m.fl. Med denna modell klickas bilbarnstolen fast i adaptern.

Barnvagn
Antal
  Beställningsvara 1-3 veckor

Adapter från Naturkind till Varius Pro och LUX barnvagn.

Naturkind tillverkar miljövänliga barnvagnar och barnvagnstillbehör av 100% ekologisk bomull som är certifierad av IFOAM och GOTS. All textil är även Öko-Tex märkt och har fått den högsta produktklassen och certifieringen "Textiles Vertrauen" (Textil Förtroende).

Adaptermått

 

Rem-adapter Varius Pro

Vikt - 1,5 kg
+ Undersida - L: 35 cm, B: 37,5 cm
+ Översida - L. 57 cm, B: ca 40 cm
+ Höjd - ca 20 cm

 

Klick-adapter Varius Pro

Vikt - 1,1 kg
+ L: 36 cm, B: 38 cm
+ Höjd - ca 14.5 cm

 

Leverans

Leveranstid för adapter till barnvagn är ca 1-2 veckor beroende på lagerstatus. Kan finnas tillgänlig tidigare eller senare. Leveranstid meddelas efter förfrågan eller när en beställning gjorts.

Köpinfo: Läs mer om våra köpvillkor när du handlar på nätet hos oss.

Kontakta oss gärna om du har frågor och för mer information.

Kategorier: barnvagnstillbehör | barnvagnar | barnvagnar varius | barnvagnar terra

Produktinformation

NK-ADAPTER