kontaktinformation

Du är välkommen att höra av dig till oss med frågor och synpunkter eller andra funderingar om sweetkids.se eller om våra märken.

Det är lättast att nå oss per E-post. Alternativt skicka ett meddelande genom vårt kontaktformulär.

E-post: support @ sweetkids.se

Kontaktformulär klicka här

Du kan ringa oss på 0451-751060

 

Företagsinformation:
Martin Lorenz AB
Industrigatan 8, 28267 Vittsjö

Sverige

 

Om sweetkids.se

I vår webbutik hittar du fina och unikt designade babykläder och barnkläder från små och nyetablerade märken till barn. Flera märken har vi varit först med att introducera på nätet i Sverige när vi öppnade våren 2008, som Petitpure.se.

Vi specialiserar oss främst på att erbjuda ett utbud av ekologiska barnkläder, varav många av våra barnmärken är designade av modemedvetna mammor som vill klä baby och barn i miljövänliga och naturliga material och med gott samvete - barnkläderna är också praktiska och i sköna färger och design.

Alla våra barnkläder och babykläder är av naturliga material såsom ekologisk bomull (några är också även rättvisemärkt/fairtrade) och av bambu. Du finner även barnplagg som är från rättvis handel och handgjorda.

Våra babykläder och barnkläder är noggrant utvalda av oss och är av hög kvalitet och prisvärda.

Alla produktbilder samt andra bilder tillhör Martin Lorenz AB. Man får gärna använda våra produktbilder men informera gärna att de är från sweetkids.se och länka till vår webbutik.