Kort snuttefilt mini gul
noonoo

Gratulationskort till nyfödd gul med mini snuttefilt

69,00 kr
49,00 kr Spara 20,00 kr
Inkl. moms

Gratulationskort till nyfödd med gul text och handgjord ekologiska mini snuttefilt. Perfekt att ge till någon for att gratulera tillökning i familjen eller till en baby shower. Texten på kort: 'A little piece of snuggle comfort for a special little person'. Snuttefilten är full av olika strukturer och vävnader som barnet kan känna på. Greppvänlig snuttefilt som stimulerar barnets sensoriska förmåga. 100% ekologisk lammullsfleece som med användning blir mjukare och mjukare. Kortet är blankt innanför. Som med alla produkter som är små bör barnet inte lämnas utan tillsyn. Noonoo föreslår att denna produkt inte används av ammande barn och inte innan 10 månader.

Antal
  I lager

Kort snuttefilt mini från Noonoo är handgjord med 100% ekologisk lammsullsfleecel och är även tillverkad under rättvisa förhållanden i Vietnam. Noonoos produkter är i barnstorlekar, bärbara och lätta att ta med dig och även prisbelönta. Varje produkt är handgjord av en bild/teckning som ett barn gjort. Alla produkter har säkerhetstestats och har certifiering.

Vi skickar gärna ut ditt kort med ett meddelande å dina vägnar. Meddela oss i kommentarsfältet när du är i kassan vad ditt meddelande är och adress dit kortet ska skicka, alternativt skicka oss en e-post med meddelande och adress.

Storlek: kort - 16,5 x 16,5 cm snutte: ca 10 x 10 cm.

Tvättråd: Maskintvätt ull 30 grader. Stryk inte. Låt självtorka och forma den till sin originella form.

Se hela vårt sortiment från Noonoo

Produktinformation

NOON-KORT-GUL