Skötväska - Babymel X2 svart | röd
babymel

Skötväska - Babymel X2 svart | röd

999,00 kr
849,00 kr Spara 150,00 kr
Inkl. moms

Skötväskan X2 från Babymel är den perfekta lösningen om du har tvillingar, har två barn, gillar att hålla din och barnets saker separat eller en skötväska till vardera föräldrer.

Babymel X2 består av två individuella skötväskor som lätt kan sättas ihop eller separeras efter behov.

Den kommer med två uppsättningar av inbyggda barnvagnsremmar, två integrerade värmeisolerade sidofickor till nappflaska flaska och två vadderade skötmattor i vardera skötväska.

Varje skötväska har elastiska innerfickor och är tillverkad av slitstark polyester och innerfodret är lätt att torka rent.

Mått: H 26cm B 44cm D 12cm

Antal
  I lager

Skötväska X2 - Babymel:

Babymel X2 är utrustad med:
Två separata skötväskor som man klickar ihop
+ Två justerbara barnvagnsremsor
+ Två integrerade värmeisolerade sidofickor för nappflaska
+ Två vadderade skötmattor
+ Material som lätt kan torkas rent. Utsida & insida: polyester
+ Interna elastiska fickor

Mått: H 26cm B 44cm D 12cm

Alla skötväskor har patenterade barnvagnsremmar från Babymel.

Kategorier: skötväskor

Babymel grundades i London 2006 av Melanie Marshall och Suzi Bergman, grundarna av lyx varumärke Storksak som även tillverar skötväskor. Varumärkets mål är att ge föräldrar en snygg och funktionell skötväska till ett fantastiskt pris.

Babymel lanserade sin första kollektion våren 2007 med införandet av Amanda väska - en elegant och lätt axelväska. Fyra år senare, är denna skötväska deras storsäljare.

Under våren 2009 lanserade Babymel deras innovativa X2 för föräldrar med tvillingar, och vann utmärkelse för innovativ produkt. De introducerade också sin patentsökta barnvagnsremmar som nu är ett populärt inslag på deras utbud av skötväskor.

Alla Babymel skötväskor är utrustade med slitstark lätttorkade foder, vadderade skötmattor och isolerade flaskhållare. Med originella tryck och multifunktionella fickor är deras sköväskor det perfekta valet för den "moderna föräldern".

Produktinformation

BM-SKOTV-X2