Skötväska - Babymel Amanda Colour burst Fuchsia
babymel

Skötväska - Babymel Amanda Colour burst Fuchsia

749,00 kr
Inkl. moms

Skötväskan Amanda från Babymel är deras bästsäljande skötväska. Utrustad med en mängd funktioner är det uppenbart varför denna lätta snygga skötväska är så populär.

Skötväskan Amanda Fuschia Burst har ett fint blommigt moderiktigt mönster och är utrustad med en integrerad värmeisolerad ficka för flaska, fem inre resår förvaringsfickor och en ficka med dragkedja för att hålla dina egna värdesaker säkra.

Skötväskan har inbyggda barnvagnsremmars - en patentsökt uppfinning som gör att väskan kan bäras som en axelväska eller ordentligt sitta fast på en barnvagn. Denna skötväska är lättorkad, har justerbar axelrem och en vadderad skötunderlägg.

Mått: H: 33 cm B: 44 cm D: 15 cm

Välj färg
  • Blommig
Antal
  I lager

Skötväska Amanda Fuschia Burst - Babymel:

Amanda Fuschia Burst skötväska är utrustad med:
+ En integrerad värmeisolerad sidoficka för nappflaska
+ Tre stora ytterfickor
+ Interna elastiska stora förvaringsfickor
+ Justerbar patentsökta barnvagnsremmar där din skötväska hänger säkert på barnvagnen
+ Lättorkat inner- och yttermaterial
+ Skötunderlägg
+ Material utsida: nylon, insida: polyester.

Mått: H: 33 cm B: 44 cm D: 15 cm

Alla skötväskor har patenterade barnvagnsremmar från Babymel.

Kategorier: skötväskor

Babymel grundades i London 2006 av Melanie Marshall och Suzi Bergman, grundarna av lyx varumärke Storksak som även tillverar skötväskor. Varumärkets mål är att ge föräldrar en snygg och funktionell skötväska till ett fantastiskt pris.

Babymel lanserade sin första kollektion våren 2007 med införandet av Amanda väska - en elegant och lätt axelväska. Fyra år senare, är denna skötväska deras storsäljare.

Under våren 2009 lanserade Babymel deras innovativa X2 för föräldrar med tvillingar, och vann utmärkelse för innovativ produkt. De introducerade också sin patentsökta barnvagnsremmar som nu är ett populärt inslag på deras utbud av skötväskor.

Alla Babymel skötväskor är utrustade med slitstark lätttorkade foder, vadderade skötmattor och isolerade flaskhållare. Med originella tryck och multifunktionella fickor är deras sköväskor det perfekta valet för den "moderna föräldern".

Produktinformation

BM-SKOTV-AMAND-FUSCH