Skötmatta och flaskvärmare Babymel London
babymel

Skötmatta och flaskvärmare Babymel London

299,00 kr
Inkl. moms

Ett set från Babymel med tryck av silhuett från London. Innehåller en nyckelring i form av ett hjärta med union jack.

Setet kommer med en vadderad skötmatta som är torkbar och en matchande flaskvärmare som kan stängas med hjälp av en dragkedja och som praktiskt går att fästas på barnvagnen.

Detta set förvaras i en genomskinlig (ftalat fri) PVC yttre våtväska med handtag, perfekt för att förvara våtservetter och blöjor i.

Skötmatta mått:
Stängd - B: 15 cm x L: 17 cm
Öppen - B: 35.5 cm x L: 59 cm

Välj färg
  • svart | vit
Antal
  I lager

Kategorier: skötväskor

Babymel grundades i London 2006 av Melanie Marshall och Suzi Bergman, grundarna av lyx varumärke Storksak som även tillverar skötväskor. Varumärkets mål är att ge föräldrar en snygg och funktionell skötväska till ett fantastiskt pris.

Babymel lanserade sin första kollektion våren 2007 med införandet av Amanda väska - en elegant och lätt axelväska. Fyra år senare, är denna skötväska deras storsäljare.

Under våren 2009 lanserade Babymel deras innovativa X2 för föräldrar med tvillingar, och vann utmärkelse för innovativ produkt. De introducerade också sin patentsökta barnvagnsremmar som nu är ett populärt inslag på deras utbud av skötväskor.

Alla Babymel skötväskor är utrustade med slitstark lätttorkade foder, vadderade skötmattor och isolerade flaskhållare. Med originella tryck och multifunktionella fickor är deras sköväskor det perfekta valet för den "moderna föräldern".

Produktinformation

BM-SKOTSET-LONDON